27.06.2012

De kom for at møde Anja Andersen

Det handlede om Testos termografinyheder og håndbold, da Buhl & Bønsøe A/S holdt åbent hus. Trækplasteret var tidligere håndboldspiller Anja Andersen, der fortalte om vejen til succes.


På trods af, at regnen stod ned i stænger, var en blandet skare af fagfolk mødt op hos Buhl & Bønsøe for at høre om de nyeste produkter og teknologier fra Testo og om Anja Andersens vej til succes.
 

Det store trækplaster

Muligheden for at møde den tidligere verdensstjerne Anja Andersen var noget, der vakte interesse hos de fremmødte. I det store festtelt fortalte håndboldikonet om vejen til succes. Anja Andersen lagde stor vægt på, at opbygningsfasen er det vigtigste i ethvert samarbejde.

Med et solidt fundament øger man chancerne for at opnå store resultater senere hen, fortalte Anja Andersen. Hun sørger altid for, at alle er enige om det fælles mål fra start, så alle trækker i samme retning – det er en del af vejen til succes.

 

Testo på besøg fra Tyskland

På dagen havde Buhl & Bønsøe sørget for, at tyske Testo, der er producent af bærbare måleinstrumenter, var klar til at svare på de fremmødtes spørgsmål.

”Folk kan høre fra producenten, hvad der er af nyheder og stille spørgsmål til Testo. Her kommer svarene direkte fra Testo, så kunderne kan have fingeren på pulsen", sagde marketingkoordinator i Buhn & Bønsøe, Jesper Flyger.
 

En del af seminarerne på åbent hus-dagen handlede om termografi. Testos nyeste skud på stammen er teknologien SuperResolution. Teknologien skal optimere billedkvaliteten og sikre brugeren bedre termografiske målinger. Med SuperResolution lover Testo 1,6 gange bedre billedkvalitet og fire gange så meget data pr. billede. Se mere om SuperResolution i nedenstående film.

 


 

”Udfordringen for os er, at vi skal fortælle folk, hvad de kan bruge det her til, hvis de ikke kender så meget til termografi. Derudover vil vi gerne fortælle de mere erfarne brugere, hvorfor de lige præcis skal vælge os”, fortæller Jesper Flyger.


Da Anja Andersen havde underholdt en times tid, og seminarerne var gennemført, bød den lokale slagter på pølser og kartoffelsalat. Hold øje med kommende arrangementer under fanen Events.

Mere fra Assistent@horisontgruppen.dk

Assistent@horisontgruppen.dk

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere