27.09.2018  |  EL  |  Energi

Bycyklen er landet i Rødovre

Indhold fra partner Hvad er dette?

SIF Gruppen har henover sensommeren leveret og installeret ladestationer til 100 nye bycykler i Rødovre Kommune. Cyklerne bliver en del af det velkendte bycykelsystem, som allerede eksisterer på Frederiksberg og i Københavns Kommune.

Cyklerne blev indviet i august, og er placeret på centrale steder i kommunen, hvor der færdes mange potentielle brugere, såsom Damhustorvet, Rødovre Centrum, Rødovre Station, Vestbadet, Rødovre Stadion, Rødovrehallen og Islev Torv. En af årsagerne til at Rødovre kommune har valgt at indgå i det eksisterende system, er blandt andet at det er et stort netværk som, de ved, virker. Det er muligt for virksomheder i kommunen, at købe ”deres egen” ladestation til en rigtig god pris. På den måde vil de kunne tilbyde deres gæster og ansatte bedre cykelmuligheder til og fra arbejde.

I SIF Gruppen har vi stået for udgravning og installering af ladestationerne samt efterfølgende service og vedligeholdelse. Vores Regionschef Christian Eriksen fortæller: ”Det er en sjov og anderledes opgave, og det er en fornøjelse at være med til at udbrede et grønnere og sundere alternativ til bilen.”

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere