03.02.2023  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Bygge-app vinder pris og præsterer vild vækst

Danske Dalux er nu hædret med EY’s Entrepreneur of the Year, samtidigt med at virksomheden runder 300 medarbejdere. Virksomheden vokser for syvende år i træk med over 50 procent.

Dalux har ramt en guldåre med deres førende løsning til mobilvisning af 3D-tegninger til byggebranchen. Løsningen skaber transparens i en branche, hvor det tidligere kunne være svært at opdage og få udbedret fejl i tide.
Behovet for løsningen udmønter sig i kunder i 147 lande, og senest holdt Dalux et brugersemniar med 150 tilmeldte i Chile.

Entrepreneur of the Year
Firmaets performance udløste for nylig den prestigefyldte vækstpris “Entrepreneur of the Year” først i Københavner-regionen og den 24. november nationalt. Prisen uddeles af Ernst & Young, dels på baggrund af rå regnskabstal, dels en kvalitativ vurdering af hver kandidat til prisen.
Modsat mange andre priser, skal man ikke indstille sig selv eller betale et gebyr for at komme med. Dalux’ nærmeste konkurrenter til prisen var Flügger, Werd, Wash World og Better Energy.

“Vi forventer at kunne blive ved med at vokse med nogenlunde samme vækstrate, og vi bør kunne tidoble vores omsætning i løbet af 6-8 år. Markedet er der, hvis vi er dygtige nok”, siger Torben Dalgaard, CEO i Dalux og medejer.

Torben og hans bror, Bent Dalgaard, glæder sig over den stabile fremgang, og de nyder den ro, det giver at være et familieejet foretagende, hvor man kan tage vigtige, langsigtede beslutninger om teknologi og markeder uden at være under pres fra investorer med krav om kortsigtet profit.
Væksten kommer dog ikke uden udfordringer for det nu 300 medarbejdere store selskab i København.

“Vi rundede 300 medarbejdere i slutningen af oktober, og vi har fortsat brug for at ansætte nye. For nylig havde vi 45 medarbejdere på ledertræning, hvor den eneste leder for få år siden var mig”, siger Torben Dalgaard.

Læs også: Bedre styr på materiel, værktøj og byggestrømstavler

Dalux vokser eksponentielt og det betyder at mange medarbejdere starter hvert år. Dalux gør meget for at skabe sammenhold og har senest været på Mallorca med alle medarbejdere fra de 25 kontorer i Europa.

“Vores egne evne til at vokse organisationen er begrænsningen for væksten. Det stresser enhver organisation at vokse 60 procent, og når det sker hvert år, så kræver det stort fokus på ledelse, arbejdsmiljø, ansvarsfordeling og udvikling af medarbejdere”, siger Torben Dalgaard.

I en tid med rift om dygtige medarbejdere har Dalux siden sommerferien ikke haft opsigelser, hvor 1 million danskere har skiftet job de seneste 12 måneder.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere