10.12.2018  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Bedre styr på materiel, værktøj og byggestrømstavler

Bravida har taget et værktøjsstyringssystem i brug, der også bruges til at holde styr på byggestrømstavlerne.

Tilbage i 2017 implementerede Bravida Brøndby det digitale værktøjsstyringssystem ”ON!Track”. Dermed blev materiel og værktøjsstyring en del af installations- og servicevirksomhedens mobile digitale kontor.

Læs også: Bravida er i stærk vækst

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Siden har flere af Bravidas afdelinger på Sjælland, Fyn og i Jylland taget det cloud-baserede system, der er udviklet specielt til byggebranchen af værktøjsproducenten Hilti, i brug.

”Det er en stor udfordring at holde overblik over, hvad man faktisk har af materiel og værktøj, og hvor det er henne”, siger Søren Raun Frahm, direktør for Bravida Region Øst.  

Han fremhæver, at øget overblik over materiel og værktøj også er en forudsætning for at have helt styr på serviceeftersyn og dokumentation, der er et vigtigt område for Bravida. Derudover er det også et spørgsmål om styring af omkostninger. Hvis der er klarhed over, hvilke ressourcer der er til rådighed, bliver det muligt at udnytte disse mere effektivt, mener Søren Raun Frahm.

Styr på byggestrømstavlerne
Senest har den fynske afdeling, Bravida Odense Enterprise, implementeret systemet for at holde bedre styr på sine byggestrømstavler.

”Vi har haft store udfordringer med at bevare overblikket over byggestrømstavler, blandt andet fordi de flyttes rundt mellem pladserne. Derfor havde vi behov for et fleksibelt og brugervenligt system”, fortæller Mathias Munk Larsen, afdelingsleder for el-anlæg hos Bravida Odense.

Læs også: Bravida går all in på 3D-byggeapp

Med ”ON!Track” ser han ligeledes muligheder for bedre at kunne styre omkostningerne, når det gælder indkøb af nyt materiel og værktøj. Overblikket medvirker ifølge Mathias Munk Larsen til at forhindre unødvendige indkøb og sikre, at lageret ikke overstiger det egentlige behov.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere