Hilti Danmark

www.hilti.dk

Branche/Sektor:

IT, Værktøj

Om

Hilti leverer førende teknologi til den globale byggeindustri. Vi fokuserer på at tilføre ekstra værdi til professionelle byggeprojekter ved at levere innovative produkter, systemer og services.

Vi er over 27.000 medarbejdere i mere end 120 lande, der arbejder for at begejstre vores kunder og bygge en bedre fremtid. Hiltis internationale hovedkvarter ligger i…

Læs mere  

Om

Hilti leverer førende teknologi til den globale byggeindustri. Vi fokuserer på at tilføre ekstra værdi til professionelle byggeprojekter ved at levere innovative produkter, systemer og services.

Vi er over 27.000 medarbejdere i mere end 120 lande, der arbejder for at begejstre vores kunder og bygge en bedre fremtid. Hiltis internationale hovedkvarter ligger i Schaan i Liechtenstein. Vores kultur bygger på værdierne integritet, mod, teamwork og commitment.

Hilti bygger på  enestående innovation, topkvalitet, direkte kunderelationer og effektiv markedsføring. 2/3 af medarbejderne arbejder direkte med rådgivning af kunder. Dette medfører mere end 200.000 kundekontakter - hver dag. Hilti har sine egne produktionsanlæg samt forskning og udvikling centre i Europa og Asien.

I Hilti Danmark, arbejder cirka 150 højt kvalificerede medarbejdere, i salg, ingeniørteamet, marketing og andre funktioner, sammen om at hjælpe byggeriets fagfolk til at få jobbet gjort sikrere og mere produktivt. Mere end 90% af ​vores danske medarbejdere har direkte kontakt med vores kunder. Dette gør vi også bl.a. ved at have 8 butikker, spredt over hele Danmark.

Hilti blev grundlagt i 1941 i Liechtenstein og har udviklet sig fra en lille familieejet virksomhed til en global virksomhed. Siden 2000 har Hilti været ejet af Martin Hilti Family Trust.

Dette ejerforhold sikrer videreudviklingen af selskabets grundlægger Martin Hilti's livsværk på lang sigt.

For at opnå succes og bæredygtig værdiskabelse integreres vores kunders, leverandørers og medarbejderes interesser i virksomhedens strategi. Samtidig bidrager et aktivt fokus på virksomhedens sociale og miljømæssige ansvar til, at der skabes den nødvendige tillid til vores måde at arbejde på.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere