14.03.2018  |  VVS  |  Byggeri

Byggeriets Klimapris gik til klimagulv

Det blev firmaet Kronospan, der rendte med Byggeriets Klimapris for sit svanemærkede klimagulv, der er forberedt til gulvvarme.

Byggeriets Klimapris, der den 13. marts blev uddelt ved Byggeri’18-messen i Fredericia, gik til virksomheden Kronospan.

Kronospan fik prisen for sit Novopan-klimagulv, der er en ny 25 mm sporet undergulvsplade med fræsede spor til 20 mm varmeslanger til vandbaseret gulvvarme.

Novopan-klimagulv er ifølge producenten det eneste undergulv til gulvvarme i Skandinavien, der er svanemærket.

Det er primært de CO2-neutrale råvarer og Kronospans vægt på cirkulær økonomi i produktionen, der har fået Svanemærket i hus.

Således er mindst 70 procent af råvarerne til pladeproduktionen genanvendt træffald, mens de resterende 30 procent er bæredygtigt FSC- og PEFC-certificeret træ fra danske skove.

Bag Byggeriets Klimapris står Brancheforeningen Danske Byggecentre.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere