15.05.2019  |  VVS  |  Varmeanlæg

Calefa Fjernvarmeunit og Sentio Gulvvarme

Indhold fra partner Hvad er dette?

Wavin Calefa fjernevarmeunit med elektronisk styring

Med sit moderne design og behovsstyrede bypass funktion tilbyder Wavin en unik lavenergi unit, der fås både som højre- og venstrevendt. Unitten leveres med forudindstillet varmtvandstemperatur på 45°. Ønskes en højere eller lavere varmtvandstemperatur ændres dette nemt med et tryk på displayets pil op/ned-knapper.

Læs mere om fjernvarmeunit her

Wavin Sentio Gulvvarmesystem

1. Connect 2. Set 3. Go

Det nye Sentio gulvvarmesystem fra Wavin er baseret på nyeste teknologi i et stilrent design. Og nu kan du også justere rumtemperaturen fra din mobil med Sentio app’en. Sentio app’en henter du på Google Play eller i App Store. Wavin Sentio rumtermostat fungerer med en ‘touch og slide’ funktion, der gør det enkelt at justere til den ønskede temperatur. Rumtermostaten viser både rumtemperatur og luftfugtighed - og lyser kun ved brug.

Læs mere om gulvarmesystemet her

Mere fra Wavin Danmark

Wavin Danmark

www.wavin.dk

Wavin er totalleverandør af indvendige rørsystemer til vand og varme. Vi står klar med den rette rådgivning samt markedstilpassede løsninger, der lever op til de krav, der stilles til vand- og varmeinstallationer i et moderne byggeri.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere