21.07.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Carl Ras elever sætter fokus på bæredygtige løsninger

Fem nyudklækkede butikssælgere har netop færdiggjort deres uddannelsesforløb som handelselever hos engrosvirksomheden Carl Ras. Bæredygtighed har været det helt store tema i handelselevernes afgangsprojekter og har resulteret i, at de har øget butikssalget af bæredygtige og klimavenlige produkter til byggeriet.

De fem handelselever er gennem to år blevet oplært i Carl Ras’ engroscentre i Aalborg, Aarhus C, Ringsted, Roskilde og Sydhavnen, hvor de har tilegnet sig produktviden og fået erfaring med butikssalg og rådgivning til professionelle kunder.

De har netop afsluttet uddannelsen med et afgangsprojekt og har alle valgt at sætte fokus på klimavenlige produkter til byggeriet. En tendens der ifølge HR Business Partner i Carl Ras, Claus Skovgaard Nørr, er kommet for at blive.

”Eleverne er i høj grad optaget af at kunne bidrage til den bæredygtige omstilling i branchen. Det er en ny tendens, som vi også oplever blandt vores igangværende elevhold, til elevsamtaler og når vi er ude på de lokale handelsskoler og uddannelsesmesser”, fortæller Claus Skovgaard Nørr, der også er elevansvarlig i Carl Ras.

Handelselever fortsætter

Alle fem handelselever har fået en fastansættelse i Carl Ras. Fire af handelseleverne fortsætter som butikssælgere, mens en enkelt bliver ansat i Carl Ras’ Nysalgsgruppe i Herlev.

”Generelt er målet for os at beholde de elever, vi uddanner. Det er dog første gang i mange år, at vi kan tilbyde en fast stilling til hele holdet af handelseleverne”, siger Claus Skovgaard Nørr og fortsætter:

”Vi har rigtig mange eksempler på medarbejdere, der først er startet som elever i vores butikker, og som i dag arbejder som indkøbschef, uddannelseschef, butikschef, kørende konsulenter eller projektledere. Hvis eleverne gør det godt, vil vi gerne satse på dem og deres karriere.”

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere