Elever

Branchen

Brødrene Dahl jagter diversitet

Danmarks største VVS- og VA-grossist er i disse dage på landsdækkende charmeoffensiv. Brødrene Dahl søger 20 nye butikselever til sit anerkendte elevprogram og spiller på alle tangenter for at ramme plet.

Branchen

Ny rapport: Sådan bliver læretiden en succes

En ny rapport fra Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet har fokus på at gøre læretiden for elever på erhvervsskolerne til en succes. Det er blevet til en konkret tjekliste for både lærlinge og arbejdspladser, meddeler Blik & Rørarbejdeforbundet.

Branchen

Velkommen til Sylvia Hillig Loga

Sig velkommen til Sylvia Hillig Loga, som er startet som handelselev hos METRO THERM. Sylvia skal igennem sit uddannelsesforløb løse opgaver i både vores salgs- og marketingafdeling, og vi ser frem til to spændende og lærerige år sammen.

Indhold fra partner

Branchen

Når kommende elever og virksomheder mødes – og der opstår sød musik

Den 6. februar blev der afholdt Karrieredag på KNord i Hillerød – en skole som bl.a. tilbyder handelsuddannelser.

Indhold fra partner

Branchen

Elever i Jelling får bedre luft i klasselokalerne

Fra den 10. august er det slut med tung luft på Bredagerskolen i Jelling. I de næste par dage bliver der nemlig foretaget de sidste justeringer af et nyt ventilationsanlæg til 5,4 millioner kroner.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere