03.05.2021  |  VVS  |  Branchen

Velkommen til Sylvia Hillig Loga

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sig velkommen til Sylvia Hillig Loga, som er startet som handelselev hos METRO THERM. Sylvia skal igennem sit uddannelsesforløb løse opgaver i både vores salgs- og marketingafdeling, og vi ser frem til to spændende og lærerige år sammen.

Den 1. marts startede Sylvia Hillig Loga som handelselev hos METRO THERM, og hun er faktisk den første af slagsen, vi nogensinde har haft.

Sylvia har valgt netop METRO THERM som uddannelsessted, da arbejdet i en produktionsvirksomhed, hvor man er med i hele processen fra udvikling til færdigt produkt giver mulighed for at prøve en masse discipliner af og dermed forme sin uddannelse efter præcis dét, man bliver mest bidt af.

Læs hele artiklen HER.

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere