22.02.2019  |  VVS  |  Branchen

Når kommende elever og virksomheder mødes – og der opstår sød musik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 6. februar blev der afholdt Karrieredag på KNord i Hillerød – en skole som bl.a. tilbyder handelsuddannelser.

Formålet med Karrieredagen er, at kommende elever og virksomheder har mulighed for at mødes. Karrieredagen giver virksomheder og kommende elever en unik mulighed for at se hinanden an og blive klogere på hvilken værdi man kan skabe for hinanden.

I 2018 fandt Brødrene Dahl 50% af deres elever på Karrieredagen og derfor stod virksomheden selvfølgelig igen klar til en god snak om, hvad Brødrene Dahl kan tilbyde som elevplads. På Brødrene Dahls stand stod en nuværende elev, Marcus Lundgreen, som ses på billedet, og en tidligere elev, Jacob Weische. De to blev bakket op på standen af driftschef Morten Christoffersen og salgschef Peter Birkmann.

Karrieredagen i 2019 var endnu en gang en stor succes for Brødrene Dahl – masser af interesserede elever lagde vejen forbi standen og der blev lavet aftaler om opfølgende samtaler med mere end 20 potentielle elever.

Brødrene Dahl har allerede booket en stand til Karrieredagen i 2020 og glæder sig til nogle gode snakke med alle de nye potentielle elever.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere