12.11.2015  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Caverion Danmark og Norge bliver sammenlagt

Fra nytår slås Caverion Danmark og Norge sammen til én division og får samtidig ny direktør.

Teknikentreprenøren Caverion i Danmark og Norge bliver fra 1. januar 2016 lagt sammen til én division. Den nye division får nuværende administrerende direktør i Caverion Norge, Knut Gaaserud, som øverste chef.  

Læs også: El-branchen skal have de rette medarbejdere

”Danmark er stærke inden for managed services, store projekter og industri, mens Norge har sine styrker inden for tekniske installationer og vedligehold. Gennem god erfaringsudveksling og tæt samarbejde bliver vi derfor stærke på alle vores forretningsområder”, siger Knut Gaaserud om baggrunden for sammenlægningen.

Meningen med ændringerne er ifølge den nye direktør at skabe øget vækst i begge lande. Han understreger samtidig, at forretningen i begge lande fortsætter som hidtil.   

”Sammenlægningen gør, at vi bedre kan lære af hinanden i forhold til salg og udvikling af vores koncepter. På sigt vil det også gøre os mere omkostningseffektive. Begge lande vil operere som egne aktieselskaber, og det vil ikke få nogen konsekvenser for gældende ansættelsesaftaler”, siger Knut Gaaserud.

Den nye division bliver den næststørste i Caverion-koncernen med en samlet omsætning på 4,4 milliarder kroner, hvilket svarer til en fjerdedel af hele koncernens omsætning.

Læs også: Dårligt indeklima i skolerne rammer indlæringen

Nuværende administrerende direktør i Caverion Danmark, Peter Rafn, bliver fra årsskiftet direktør i den danske it-virksomhed Conscia.

- JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

Redaktør, Installator.dk

Uddannelse: cand.comm. i journalistik og historie, Roskilde Universitet 2009. Tidligere job: journalist på erhvervsmagasinerne SCM og CSR, Horisont Gruppen a/s, redaktør samt journalist på magasinet Lederne, pressemedarbejder, Lederne.Fokusområder: teknologi, ledelse og virksomhedsdrift, arbejdsmarkedspolitik og samfundsforhold.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere