13.02.2020  |  EL  |  Byggeri

Case: Chimney House

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med en placering mellem Hellerup og Østerbro, har Chimney House en særlig attraktiv beliggenhed.

Chimney House er udviklet af KOM-KBH A/S og tilbyder 11 luksuriøse ejerlejligheder med dansk design fra yderst til inderst. Både køkken og badeværelse er bl.a. udstyret med design fra danske Vipp. Beliggenheden byder også på strand og vand samt gode indkøbsmuligheder.

Ved hovedindgangen til Chimney House er der installeret en dørblænde dørstation, som er skræddersyet til bygningens indgangsparti. Dørblænden er udstyret med indbygget ADK-læser, videokamera og ringetryk med lysring, som matcher bygningens eksklusive look.

I opgangen hænger der digitale postkasser med digitale navne-displays, hvor beboerne får adgang til deres postkasse ved scanning af deres personlige adgangsbrik på postkasseanlæggets Nexus læser. Samme adgangsbrik bruges ved lejlighedernes planforsænkede ADK-læsere og sekundære EvoLock® håndtag ved kælderdøre. I lejlighederne er der monteret stilfulde Sky-hustelefoner i sort aluminium.

Se de anvendte produkter her

Mere fra SCANTRON

SCANTRON

www.scantron.dk

Scantron leverer løsninger, der byder alle velkommen og styrer adgang til alle typer af ejendomme. Vi bestræber os på at levere totalløsninger inden for adgangskontrol, dørtelefoni, postkasseanlæg og brandkommunikation, og for at være den mest attraktive leverandør på markedet. Vi baserer vores løsninger på egen udvikling og eg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere