03.12.2020  |  EL  |  El-materiel

Få en dørtelefon app målrettet erhverv med MultiApp® Pro

Indhold fra partner Hvad er dette?

App-baseret dørtelefoni vinder mere og mere frem og med introduktionen af Scantrons MultiApp® Pro er det også muligt at få en app-dørtelefon til virksomheder – uden at medarbejderne ringes op uden for arbejdstiden vel at mærke.

MultiApp® Pro er målrettet erhverv og funktionerne Arbejdstider og ’Forstyr ikke’ gør det muligt for medarbejdere nemt at definere og administrere, hvornår app’en skal være aktiv. Derved kan arbejdsliv og privatliv let balanceres og det er intet problem at tage sin arbejdstelefon med sig hjem.

Med funktionen Arbejdstider er det muligt at slå arbejdstider, arbejdsdage og ferie til og fra i app’en. Skulle nogen ringe på hos virksomheden i weekenden, vil døropkaldet fx ikke gå igennem, hvis det er defineret at ens arbejdstid er mandag til fredag. ’Forstyr ikke’ kan slås til og fra, når man ikke ønsker at modtage opkald, fx hvis man er til møde eller til frokost. Derudover er det muligt at viderestille til en anden kollega eller telefon i et bestemt tidsinterval.

MultiApp® Pro fås både som audio og video løsning og kan kombineres med flere af Scantrons produkter og dermed indgå i større dørtelefoni- og adgangsløsninger.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere