26.03.2020  |  EL  |  Branchen

Case: Container som slusesystem ved nordfynske plejehjem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når de nordfynske plejecentre får leveret varer, foregår det i et slusesystem hvor en stålcontainer fra BOXIT anvendt.

Leverandørerne kan aflevere varerne i læ for vejret og uden direkte kontakt til personalet på plejecentrene. Efterfølgende ringer de til plejepersonalet, som nu kan afhent varerne fra containeren. Dermed mindskes smitterisikoen, så de ansatte og beboerne på plejehjemmet beskyttes bedst muligt.

Judith Poulsen der er chef for Sunhed og Rehabilitering i Nordfyns Kommune udtaler til fyens.dk at det er en lavpraktisk måde at forebygge smitte med coronavirussen på plejecentrene. ”Selvom vores leverandører har styr på deres hygiejne, udgør aflevering af varer en smittetrisiko. Derfor er slusen en god løsning.”

Det er blandet andet vasketøj, kørestole, post, lifte og lignende der afleveres i containerne ved de nordfynske plejecentre.

Af Martin Jensen

Denne artikel er en del af temaet Tema: Coronakrisen

Mere fra BOXIT Container

BOXIT Container

https://www.boxit.dk/container-udlejning

BOXIT tilbyder containerudlejning og salg af containere til private og erhverv. Vi har et bredt udvalg af containere til leje, og med vores fleksible levering kan du typisk have din container på adressen 2-3 dage efter bestilling.  Om du skal købe eller leje en container afhænger af dine behov. Vi rådgiver dig til at vælge den rigtige containerl…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere