18.10.2021  |  EL  |  Belysning

DALI-pullert fra serien ALVA med integreret sensorstyring

Indhold fra partner Hvad er dette?

ESYLUX udvider ALVA-serien med slanke LED-pullerter med mulighed for integreret DALI-bevægelsessensor.

Energieffektiv, tryghedsskabende, behjælpelig i forhold til orientering og har et stilfuldt design – det er, ud over en robust konstruktion, de vigtigste opgaver for moderne udendørs belysning. For at kunne tilbyde en særligt elegant mulighed supplerer ESYLUX nu ALVA-serien med et slankt pullertdesign med integreret DALI-bevægelsessensor som ekstraudstyr.

Styring af en pullertgruppe via DALI-broadcast

Diameteren er 100 mm, højden er 700 mm. Med bevægelsessensor kan du styre en hel pullert gruppe bevægelses- og dagslysafhængigt i broadcast-funktion, f.eks. DALI-pullerter uden sensorer. Yderligere pullerter med bevægelsessensor kan ligeledes integreres i en gruppe, hvorved de kan reagere på bevægelser i forskellige områder. Med et valgfri ekstra DALI-relæ fra ESYLUX kan bevægelsessensoren også bruges til on/off 230 V-lamper.

Valgfrit orienteringslys

Styringen af en gruppe sker via DALI-broadcast. I skumringsrelætilstand kan bevægelsessensoren tænde grupperne skiftevis, når dagslyset ændres hen over året, også uafhængigt af bevægelse. I perioder uden bevægelse kan sensoren desuden aktivere et dæmpet orienteringslys så området fremstår oplyst og samtidig øger trygheden. Sensoren er driftsklar med det samme vha. fabriksindstillingerne og kan derefter konfigureres individuelt med fjernbetjeningen PDI DALI eller med ESY-Pen og ESY-App.

Den nye ALVA-pullertbelysning fås i antracitfarver, i enten 3000 K eller 4000 K, samt med opal eller transparent afskærmning. Vandalklassen er IK10 uden sensor og IK09 med sensor, kapslingsklasse IP65, overfladen er pulverbehandlet og beskyttet mod saltholdig havluft. De kan også tåle kemiske opløsningsmidler, hvilket betyder, at graffiti og anden hårdnakket snavs let kan fjernes.

Se mere på www.esylux.dk

Mere fra ESYLUX Danmark

ESYLUX Danmark

www.esylux.dk

ESYLUX - Performance for Simplicity ESYLUX udvikler, producerer og distribuerer produkter med henblik på at sikre mere energieffektivitet, komfort og sikkerhed i bygningsområdet. Der er særligt fokus på sensorstyret, behovsorienteret automatisering samt belysning. Målet er at forbedre menneskets livskvalitet med løsninger, der er både intelligente…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere