Intelligent belysning

Branchen

Philips Lighting vil skifte navn til Signify

Philips Lighting har planer om at ændre selskabets navn til Signify, mens produkterne stadig vil beholde Philips-navnet.

Belysning

Stort tema om belysning: Lys-fusk, gadelys og intelligent lys

Læs temaet om belysning, hvor der ses nærmere på nogle af de mange interessante LED-projekter rundt om i landet.

Belysning

30.000 armaturer udskiftes i Aarhus

Danmarks største udbud inden for vejbelysning: Om få måneder er Aarhus Kommune færdig med et omfattende projekt, hvor hovedparten af belysningen på gader og stræder er blevet udskiftet. Målet har været at spare, få mere intelligent belysning og leve op til internationale krav om energieffektivitet i det offentlige.

Belysning

Intelligent belysning i ny motorvejstunnel i Silkeborg

Den nye motorvejstunnel i Silkeborg, der åbnede 11. september er en af de mest avancerede motorvejstunneller i Europa. Igennem 324 meter bliver de to separate tunnelrør oplyst af 740 LED-armaturer leveret af Philips Lightning. For at gøre trafikken så sikker som muligt benyttes en række smarte løsninger til styring af lysforholdene. Eksempelvis kan Vejdirektoratet overvåge og fjernstyre lyset i nødstilfælde, og lyset justeres automatisk efter hvor meget lys, der er udenfor.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere