28.06.2021  |  EL  |  Belysning

detLED.dk på besøg hos Rybners Tekniske Skole

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvilke muligheder er der inden for SMART belysning og hvor er belysningen på vej hen i 2021? Det lærte de dygtige elektrikerlærlinge mere om på Rybners Tekniske Skole Esbjerg!

Onsdag var en spændende dag hvor kontoret blevet skiftet ud med tavlekridt og lommeregnere for detLED.dk.

Her besøgte vi Rybners Tekniske Skole Esbjerg, for at fortælle om og vise de mange muligheder frem inden SMART belysning. 
 
Snakken gik og humøret var højt hos de interesserede lærlinge, som fik udvidet deres SMART kendskab imens de ivrigt stillede spørgsmål undervejs til de forskellige produkter. Alt fra, hvordan installationen forløber til watt forbrug og lumen output.

Selve fremvisningen var planlagt til et modul, men lærlingene var så interesseret, at vi blev der yderlige en time for at svarer på spørgsmål. 

Brian Huusmann – Elektriker underviser. 
“ detLED.dk var forbi og viste mange ny spændende muligheder frem for eleverne, som også blev positivt udfordret i deres viden omkring SMART enheder og belysning. En god dag der har givet eleverne blod på tanden for, at udforske flere af de spændende muligheder inden for belysning. Vi glæder os til de kommer forbi igen”

 

Undervejs fik lærlingene mulighed for at få produkterne i hænderne selv, så de kunne opleve de mange muligheder på egen hånd. Alt fra SMART enheder til LED bånd og de nye LED belægnings lys sten. Det at kunne mærke produkterne i hånden var med til at skabe overblikket over de mange muligheder og forståelsen af hvordan det fungere.


Jonas Nielsen – CEO detLED.dk 
 
“ Det var utrolig opløftende, at opleve den store interesse for belysning der steg og steg igennem fremvisningen. De havde rigtig mange gode spørgsmål og jeg er sikker de bliver nogle dygtige elektrikere! Det var en rigtig god dag.” 
 

Mere fra detLED.dk

detLED.dk

https://detled.dk/

detLED.dk er din løsningspartner inden for professionel LED belysning og SMART HOME. Her finder du bl.a. LED bånd, drivere, LED lyskilder, spots og SMART HOME systemer og selvfølgelig, alt inden for el-artikler fra kendte mærker som f.eks. Lauritz Knudsen. Igennem flere år har vi været blandt Danmarks førende inden for LED belysning og i den tid har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere