21.09.2022  |  EL  |  Belysning

Lys-virksomhed regner med mørk jul

Indhold fra partner Hvad er dette?

De rekordhøje el-priser presser danskerne, og den danske lysforhandler detLED.dk oplever en markant mindre interesse for julebelysning og har derfor skåret drastisk ned i indkøbet af varer til jul.

Til gengæld er der en stor stigning i efterspørgslen efter LED-pærer og andre energivenlige installationer.

Julen plejer at være en travl tid ved LED- og belysningsvirksomheden detLED.dk i Esbjerg. Det bliver det også i år, men ikke på grund af salget af lys til jul, der ellers plejer at være det helt store lige nu.

- Interessen for at sætte julebelysning op bliver meget lav i år. Det kan vi allerede mærke, og vi har derfor justeret vores indkøb af nye varer til jul, fortæller Jonas Nielsen, der ejer detLED.dk.  

detLED.dk har skåret indkøbet af julevarer ned med godt 2/3 i forhold til sidste år, og det er betydeligt mindre salg på den konto.

Til gengæld bliver butikken bestormet af kunder, der er interesseret i at spare på strømforbruget på grund af de voldsomme el-priser.

- Det er for alvor er begyndt at gøre ondt på vores kunder, når regningen skal betales. Energibesparelser har vi stor erfaring i, og derfor kan vi heldigvis ofte finde nogen procent at spare på kundernes el-regninger, fortæller detLED.dk’s ejer, Jonas Nielsen.

Virksomheden sælger både LED-pærer, SMART Home teknologi og forskellige andre el-løsninger. Det er ikke alt, der sparer på strømmen, men de ansatte har skærpet opmærksomheden på at pege på de mest energirigtige forslag lige nu.

- Vi føler, vi har et ansvar for hjælpe kunden bedst muligt. Ikke bare for at de får den pæneste lampe med et godt lys men også en energirigtig lyskilde, som ikke ruinerer dem med de aktuelle elpriser. Derfor forsøger vi hver dag at formidle den viden og erfaring, vi har videre til vores kunder, så de kan komme, nemmere igennem den formentligt hårde vinter, der venter, understreger Jonas Nielsen.

DetLED.dk kan mærke en kraftig interesse efter LED-pærer generelt og specielt LED-pærer med bevægelsessensor, så lyset kun er tændt, når der er aktivitet i rummet. Der bliver også solgt mange SMART Plugs; en wi-fi baseret stikkontakt, der helt slukker for strømmen i bestemte tidsrum. Det bruges blandt andet til at slukke apparater, der ellers ville stå på standby og tappe strøm. 

Mere fra detLED.dk

detLED.dk

https://detled.dk/

detLED.dk er din løsningspartner inden for professionel LED belysning og SMART HOME. Her finder du bl.a. LED bånd, drivere, LED lyskilder, spots og SMART HOME systemer og selvfølgelig, alt inden for el-artikler fra kendte mærker som f.eks. Lauritz Knudsen. Igennem flere år har vi været blandt Danmarks førende inden for LED belysning og i den tid har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere