Juleferie

Virksomhedsdrift

Juleåbningstider

Vi holder juleferielukket fra d 24.12.20 til og med 03.01.21.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Fast juletradition med sønderjysk pølse skaber glæde

I rundt regnet 40 år har Lindab ønsket kunder og kolleger en glædelig jul med en sønderjysk spegepølse fra Haderslev. Juletraditionen foreskriver, at spegepølsen overrækkes personligt, men i år spænder corona ben for nogle af de mange julebesøg, og den spiselige julegave må i visse tilfælde sendes med posten.

Indhold fra partner

Branchen

Glædelig jul og godt nytår fra installator.dk

Højtiden står for døren og installator.dk holder juleferie. I mellemtiden kan du lytte til vores første podcast og forlyste dig med årets ti mest læste historier.

Branchen

Glædelig jul og godt nytår fra installator.dk

Højtiden står for døren og installator.dk holder juleferie. Vi er tilbage 2. januar, og i mellemtiden kan du læse eller genlæse årets ti mest populære historier.

Branchen

Årets 10 mest læste historier på installator.dk

Redaktionen har samlet de ti mest populære historier på installator.dk i 2013 og ønsker samtidig alle vores læsere en god jul og et godt nytår. Redaktionen holder juleferie fra 20. december til 2. januar. På gensyn i 2014.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere