05.12.2019  |  VVS  |  Branchen

Damixa får ny adresse i Odense

FM Mattsson Mora Group Danmark, også kendt som Damixa, flytter i slutningen af 2020 til et nyt erhvervslejemål i det sydvestlige Odense.

Armaturproducenten FM Mattsson Mora Group Danmark, også kendt som Damixa, flytter i fjerde kvartal af 2020 til nye lokaler i Odense SV.

Virksomheden har hidtil haft hovedsæde på Østbirkvej 2 i Odense NØ, men vinker nu farvel til de historiske bygninger, da det nuværende lejemål udløber.  

”Det har været afgørende for os, at virksomheden bliver i Odense. Nu siger vi farvel til de bygninger, der har huset Damixa siden 1968 og flytter til et moderne hus, der passer bedre til vores fremtidige fokus og aktiviteter i FM Mattsson Mora Group Danmark”, siger Henrik Egelund, adm. direktør og product supply director i FM Mattsson Mora Group Danmark.

Armaturproducenten får med sin nye adresse på 4.000 kvadratmeter en central beliggenhed med optimale tilkørselsforhold for samarbejdspartnere og medarbejdere, oplyser Henrik Egelund, der desuden understreger, at flytningen ikke kommer til at påvirke kundernes serviceoplevelse.

Læs også: Panasonic flytter produktionen af varmepumper til Europa

”Flytningen vil ikke påvirke vores leveringsevne. Vi har fokus på at bevare det høje serviceniveau, som Damixa er kendt for”, siger Henrik Egelund.

Det nye hovedsæde i Odense SV giver desuden mulighed for at styrke brand, produktudvikling og distribution til det nordeuropæiske marked, lyder vurderingen.  

I forlængelse af flytningen overvejes det at lukke montageafdelingen. Salgskontoret og showroomet i Brøndby vil ikke blive berørt.

- HL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere