24.03.2020  |  VVS  |  Sanitet

Damixa præsenterer TRADITION H.C. ANDERSEN COLLECTION

Indhold fra partner Hvad er dette?

H.C. Andersen kollektionens brede udvalg af køkken-, håndvaskarmaturer, brusesystemer og brusesæt giver dig frihed til at vælge - uden at gå på kompromis.

H.C. Andersen-kollektionen udspringer af et ønske om at opgradere et klassisk design med nutidens funktionalitet. Det fortæller Claus Rantzau, som er designingeniør hos Damixa og manden bag et-grebsudgaven i serien:

“Den klassiske, gamle vandhane er unik med sin romantiske stil og et strejf af fransk landkøkken. Det er et velkendt design, som var populært gennem mange år. Derfor skal en designopgradering, ikke mindst med tilføjelsen af en nutidig variant med etgrebsbetjening, foretages meget nænsomt.”

Han tilføjer “Vi arbejdede meget med detaljerne for at bevare alle kendetegnene. Materialer, former, ornamentering med porcelæn osv. passer til den oprindelige stil, mens vi indeni har tilføjet moderne teknologi og funktionalitet.”

Dit køkken og badeværelse fortjener det bedste

H.C. Andersen kollektionens brede udvalg af køkken-, håndvaskarmaturer, brusesystemer og brusesæt giver dig frihed til at vælge - uden at gå på kompromis. Har du brug for et komplet brusesystem med hoved- og håndbruser? 

Eller måske et nyt armatur til dit køkken eller badeværelse? Uanset hvad du har brug for, er H.C. Andersen kollektionen løsningen.

Se mere om Tradition-serien her:

En moderne klassiker

Klassisk. Nostalgisk. Moderne Tradition møder fornyelse i vores H.C. Andersen Collection - Damixas hyldest til den store, danske eventyrdigter. H.C. Andersen Collection er inspireret af det klassiske, gamle vandhanedesign med to greb, og opdateret med moderne Damixa-teknologi indeni.

Vi har også tilføjet en helt ny variant med et-grebsbetjening. Klassisk eller moderne klassisk? Du bestemmer. Også om du vil have dit armatur i poleret messing eller kobber.

Se alle produkter i Tradition-serien her:

Mere fra FM Mattsson Mora Group

FM Mattsson Mora Group

www.damixa.dk

Websider:    www.damixa.dk www.fmmattsson.dk        www.moraarmatur.dk   Damixa, FM Mattson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Vi er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af h…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere