04.09.2020  |  VVS  |  Sanitet

Dansk gennembrud for berøringsfrie vandhaner til hjemmet- Damixa introducerer Silhouet Touchless

Indhold fra partner Hvad er dette?

Alle kender de berøringsfrie vandhaner fra lufthavne, arbejdspladser og institutioner. Men indtil nu har udfordringen været at kombinere den berøringsfri funktion med behovene hjemme: Men dén nød er det nu lykkedes at knække for danske Damixa.

Berøringsfrie vandhaner er praktiske, vandbesparende og hygiejniske - og så har de aldrig være mere relevante end lige nu. Så det er god timing, at Damixa nu lancerer Silhouet Touchless; en serie af berøringsfrie, brugervenlige og stilrene vandhaner til køkken og badeværelse i hjemmet. Det enkle, nordiske design passer både til klassiske og moderne hjem, og serien fås i tidens mest populære overflader: Krom, børstet messing og mat sort.

Matcher forbrugernes behov
Alle kender de berøringsfrie vandhaner fra lufthavne, arbejdspladser og institutioner. Men indtil nu har udfordringen været at kombinere den berøringsfri funktion med behovene hjemme på køkkenet og badeværelset: Et stilrent design og en nem måde at regulere flow og temperatur. Men dén nød er det nu lykkedes at knække for danske Damixa.

- Vi har mærket en stigende efterspørgsel på berøringsfrie vandhaner til hjemmet, men mulighederne har været meget begrænsede. Forbrugerne går jo ikke på kompromis med hverken design eller brugervenlighed, fortæller Anna Trojel, Brand & Marketing Manager i Damixa. - Med Silhouet Touchless får man det hele på én gang. Så vi har pænt store forventninger.

Rene linjer. Rene hænder
Designet står rent og knivskarpt i nordisk stil. Sensoren er diskret placeret, og al funktionalitet er integreret i toppen. Temperaturen reguleres ved at dreje på toppen. Og flowet styres ved at klikke toppen op og dreje den. 

Praktisk og hygiejnisk
I køkkenet har Silhouet Touchless både sensor og klassisk greb. Har man dej på hænderne eller kyllingefingre, aktiveres sensoren og så kan man vaske hænder uden at sprede bakterier og vira til den næste, der rører ved hanen. Skal man fylde en stor gryde med vand eller have vandet løbende, er det klassiske greb mest praktisk. Man har således både fordelene fra den almindelig vandhane og det ekstra plus, at man ikke behøver røre den.

Nem installation
Silhouet Touchless passer til alle typer af vaske og optager ikke ekstra plads under vasken. Den er ligeså nem at installere som en almindelig vandhane. Sensoren kører på et lille 6-volts batteri, som forbrugeren selv kan skifte. Sensoren blinker, når det er ved at være tid.

Se mere om Silhouet Touchless her:

For yderligere information kontakt:

Anna Trojel, Brand & Marketing Manager
88 33 00 34
Anna.Trojel@fmm-mora.com

eller

Henrik Egelund, Product Supply Director & CEO
88 33 00 34
Henrik.egelund@fmm-mora.com

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere