DanCables ApS

www.dancables.com

Branche/Sektor:

Belysning, El-materiel, Kabler

Om

DanCables er en international designer, af innovative kabelløsninger, grundlagt af Dan Larsen. Dan har gennem mere end 30 år haft stillinger som administrerende direktør og direktør for Draka Renewables og Global Sales Director hos Prysmian Renewables. Hans uovertrufne viden og kompetencer er hver dag med til at gøre en forskel for vores k…

Læs mere  

Om

DanCables er en international designer, af innovative kabelløsninger, grundlagt af Dan Larsen. Dan har gennem mere end 30 år haft stillinger som administrerende direktør og direktør for Draka Renewables og Global Sales Director hos Prysmian Renewables. Hans uovertrufne viden og kompetencer er hver dag med til at gøre en forskel for vores kunder, når der rådgives om aluminium- og kobberkabel-løsninger til industrielle markeder samt eventbranchen. DanCables blev grundlagt i 2014 og har i dag 8 medarbejdere.

DanCables hovedkontor ligger i Roskilde, og det store lager i Ansager producerer hver dag innovative løsninger til internationale kunder. Firmaets fokus ligger på rådgivning af kundebaserede løsninger indenfor både standard og special kabler. Hver ordre er skræddersyet til kundens behov, og produceret med kvalitets materialer, hvilket giver overlegen ydeevne, øget produktivitet og omkostningsbesparelser.

DanCables har udviklet det fleksible aluminiumskabel, Alukaflex, der har den karakteristiske hvide stribe. Kablet er af høj kvalitet og er DEKRA certificeret. Det er Alukaflex kablet, der er grundstenen i koncepterne Alukaflex Connect og Alukaflex Midnight, der er udviklet specielt til eventbranchen, men som sagtens kan bruges i industrien også.

Produkter

  • Aluminiumskabler – Fleksible og lette Alukaflex® kabler med en eller flere ledere. Fås også som færdiglavede kabelsæt.
  • Kobber-gummikabler – Lavspændings kobberkabler til industriel brug. Kablerne omfatter H07-harmoniserede kabler og CEE stik.
  • Installationskabler – Halogenfri og brandhæmmende installationskabler i aluminium eller kobber. HFAL-M, HFAL-S samt armerede HFBH-J kabler.
  • Alukaflex ECO - Fleksibelt installationskabel til fast installation. Brandklasse:Dca
  • Alukaflex Connect – Kabelkoncept med Alukaflex aluminiumskabel og Powersafe konnektor til systemer op til 600 Ampere.
  • Alukaflex Midnight – Kabelkoncept bestående af sort Alukaflex aluminiumskabel i PUR materiale og CEE stik. Udviklet specielt til eventbranchen.
  • LED-arbejdslys – LED kædearmaturer, der kan serieforbindes, og giver god arbejdsbelysning på f.eks. byggepladsen.
  • El-distributionsboks – Stackbox er et fleksibelt system, hvor man kan sammensætte sin el-distributionsboks med præcis de ind- og udgangsstik, der er behov for.
  • Konnekteringskomponenter – DanCables har et bedt udvalg af komponenter til konnektering af kabler, f.eks. kabelsko, pindbolt, pressforbinder og Powersafe konnektorer.
  • Kabelværktøj – DanCables fører et stort udvalg af professionelt udstyr til krympning af kabler.

Kontaktpersoner

Jens Hvirgel

Sales Manager

Michael Druedal Larsen

Salgschef

Dan Larsen

CEO

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere