Danfoss Redan A/S

www.redan.dk

Branche/Sektor:

Varmeanlæg

Om

”COMFORT FIRST” er målet for Danfoss Redan A/S i alle led.

Vi er en danskejet producentvirksomhed og har eksisteret siden 1971. Vi har løsningen til en hver type bolig, som forsynes med fjernvarme, og tænker kunder og forbrugere ind i alt, hvad vi gør.

Hos Danfoss Redan A/S er vi specialister i produktion af moderne og driftsikre fjernva…

Læs mere  

Om

”COMFORT FIRST” er målet for Danfoss Redan A/S i alle led.

Vi er en danskejet producentvirksomhed og har eksisteret siden 1971. Vi har løsningen til en hver type bolig, som forsynes med fjernvarme, og tænker kunder og forbrugere ind i alt, hvad vi gør.

Hos Danfoss Redan A/S er vi specialister i produktion af moderne og driftsikre fjernvarmeunits, varmevekslere samt automatik for fjernvarme. Vores virksomhed tilbyder et bredt standardiseret produktsortiment samt producerer efter individuelle krav og driftsforhold.

Virksomheden er i vækst grundet kompentente medarbejdere, som er eksperter i hver deres fagområde. Vi er i tæt dialog med fjernvarmeværker, kunder og andre fagfolk i branchen, og har på baggrund af dette opnået gode resultater.

I Danfoss Redan A/S har vi fortsat stor fokus på at udvikle og forbedre udbudet af produkter inden for teknik, effektivitet og kvalitet og kan derved tilbyde markedets bedste varmekomfort. Vi forsyner både ind- og udland med vandvarmere og fjernvarmeunits, og har indtil dato forsynet mere end 500.000 boliger.

Danfoss Redan A/S arbejder til stadighed med at udvikle og forbedre sine produkter med hensyn til teknik, effektivitet og kvalitet. Al udvikling sker på basis af 40 års erfaring, dygtige medarbejdere, ekstern ekspertbistand samt et godt samarbejde med fjernvarmeværker, rådgivende ingeniører og VVS-installatører. Edb-beregninger samt konstruktion på autocad og SolidWorks kombineret med produktion på CNC-styrede maskiner har de seneste år ligeledes medvirket til, at Danfoss Redan A/S kan sikre brugerne et gennemprøvet kvalitetsprodukt.

 

Danfoss Redan A/S har i dag et bredt standardiseret produktprogram, ligesom Danfoss Redan A/S producerer efter individuelle krav og driftsforhold.

Danfoss Redan A/S har en omfattende eksport til bl.a. Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Polen, Østrig, Schweiz, England og Japan.

Danfoss Redan A/S kan levere fjernvarmeunits til enhver bolig eller andre bygninger, som er tilsluttet fjernvarme, hvilket har resulteret i leverancer af individuelle units til flere store projekter og fjernvarmeværker i ind- og udland.

https://www.youtube.com/watch?v=zF_b7RGuhwc&t=14s

 

Kontaktpersoner

Lisbeth Kanstrup Jørgensen

Marketing Coordinator

Klaus Zingg

Area Sales Manager, Sjælland og Øerne

Finn Kjeldsen

Area Sales Manager, Midt- og Sønderjylland

Nick Thingholm Baandrup

Area Sales Manager, Nordjylland, Fyn

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere