31.05.2018  |  VVS  |  Branchen

Danfoss vinder Danish Design Award

Ved årets Danish Design Award vandt Danfoss for sin intelligente radiatortermostat, Danfoss Eco, i kategorien People’s Choice. Termostaten er relevant for millioner af boligejere, mener juryen.

Hvert år fejres nye banebrydende løsninger på Danish Design Award Show. Årets priser blev uddelt i Industriens Hus den 28. maj, hvor Danfoss vandt People’s Choice-kategorien for virksomhedens intelligente radiatortermostat, Danfoss Eco. 

”Jeg er beæret og stolt over, at Danfoss Eco er blevet anerkendt med en dansk designpris”, siger Torben Pedersen, senior vice president i Danfoss.

Læs også: Grundfos vinder designpris for Alpha3 

Udviklet til den almindelige forbruger 
Juryen, som i år blev udvidet til at omfatte internationale medlemmer fra Singapore, Kina og USA, udtalte:

"En elektronisk termostat, som holder varmeforbruget i hjemmet under kontrol, er ikke i sig selv nogen nyhed. Hidtil har de fleste smart heating-løsninger imidlertid været svært tilgængelige, både hvad angår økonomi og brugervenlighed. Danfoss Eco er som noget helt nyt udviklet til den almindelige forbruger frem for tech-entusiaster eller andre first movers. Det gør produktet relevant for et marked af millioner af private med ønske om et mere energirigtigt varmeforbrug".

Termostatet kan ifølge juryen give energibesparelser i private hjem, hvor den tilhørende Bluetooth-app gør det let at tilpasse varmestyringen i de forskellige rum. 

Danfoss Eco er designet af Danfoss i samarbejde med Design-People.

- JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere