20.04.2016  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Dansani åbner konceptbutik i Lyngby

Badeværelseskoncernen Dansani åbner i maj en konceptbutik i Kongens Lyngby i Storkøbenhavn. Butikken vil byde på professionel rådgivning og komplette badeværelsesløsninger.

Dansani, som udvikler og markedsfører produkter til badeværelset, åbner den 19. maj en ny konceptbutik på Lyngby Hovedgade i Kongens Lyngby.

Dansani Bathroom Store, som butikken hedder, er på 450 kvadratmeter og i to plan. Den vil tilbyde professionel rådgivning og komplette badeværelsesløsninger – herunder møbler, fliser, armaturer og belysning.

Læs også: Dansani: Vi er på rette spor

Ifølge administrerende direktør Carsten Friis er der tale om et nødvendigt tiltag fra Dansanis side. Det bunder i, at der i dag ikke findes ret mange installatørejede butikker, og at forbrugerne derfor mangler en fysisk butik med professionel rådgivning og udstillede produkter.

Samarbejde med installatører
Butikken i Lyngby får ikke tilknyttet egne installatører. I stedet vil Dansani samarbejde med de installatører, som koncernen i dag er leverandør til, og ellers henvise butikkens kunder til den lokale installatør. Samtidig står butikken også åben for installatører, der ønsker at benytte den som showroom for deres kunder.

”Det er vores ambition, at butikken på alle måder skal vise, hvor alsidigt man kan indrette med vores produkter. Og netop på grund af den store mangel på showrooms er det afgørende for os at yde den service til vores installatører, at de kan benytte butikken på denne måde”, lyder det fra Carsten Friis.

Læs også: Dansani køber op i Tyskland

Konceptbutikken vil i fremtiden også byde på arrangementer og workshops for installatører og kunder. Ud over eget sortiment vil Dansani føre et udvalg af øvrigt badeværelsesudstyr så som armaturer, toiletter, badekar og fliser. Blandt leverandørerne er kendte mærker som Hans Grohe, Vola, Duravit, Pressalit og Unidrain.

- KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere