Dansk Lyskilde

www.dansklyskilde.dk

Branche/Sektor:

Belysning

Om

Hos Dansk Lyskilde er vi nørder! Fagnørder. Nørder på LED, på armaturer, på lys og på det gode arbejdsmiljø.

Vi vil gerne fortælle dig, hvorfor det er så helt FANTASTISK, GENNEMGRIBENDE og UOMTVISTELIGT vigtigt at tage det elektriske lys alvorligt i din hverdag! Hvorfor det er godt for dig, din performance, dit helbred, d…

Læs mere  

Om

Hos Dansk Lyskilde er vi nørder! Fagnørder. Nørder på LED, på armaturer, på lys og på det gode arbejdsmiljø.

Vi vil gerne fortælle dig, hvorfor det er så helt FANTASTISK, GENNEMGRIBENDE og UOMTVISTELIGT vigtigt at tage det elektriske lys alvorligt i din hverdag! Hvorfor det er godt for dig, din performance, dit helbred, din forretning og dine kunders valgmuligheder, når de vælger blandt dine produkter. 

Vi er specialister i belysningsløsninger og går op i at levere løsninger, der kan opfylde selv de højeste krav til produktkvalitet, miljø og energistandarder. Derudover råder vi over ét af markedets største udvalg af LED lyskilder på vores lager i Køge, hvorfra langt de fleste produkter bliver leveret fra dag til dag. 
 
Dansk Lyskilde er en familievirksomhed med godt 30 år på bagen, der i dag bliver drevet af Steen Roelshøj og virksomhedens 2. generation: Søstrene Christina Larsen og Annett Aaby. De har alle et langt livs erfaring med lys, med udviklingen på det hurtigt voksende LED-marked og de ofte svært gennemskuelige produkter og tilbud. De ønsker – ligesom virksomhedens stiftere Bjørn og Maria Jerichau (Christina og Annetts forældre) - at hjælpe dig med at opnå en belysning, der sikrer både arbejdslyst og de ærgerlige fejlkøb. Ring på tlf.  43 71 73 11 hvis du vil ha’ et godt råd om dit valg af lys.

Og… er du på vores kanter - 4600 Køge - er du altid velkommen til at kigge ind. I vores showroom har vi et stort udvalg af LED armaturer.
 
Vi glæder os til at hjælpe dig!
 

Kontaktpersoner

Bo Jeppesen

Teknisk Direktør

Annett Aaby

Marketingdirektør

Steen Roelshøj

Salgsdirektør

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere