02.10.2019  |  EL  |  Branchen

Dansk udvikler af software til installatørbranchen opkøbt

EG har opkøbt det danske IT-firma CalWin, der udvikler og leverer softwareløsninger til installatørbranchen. CalWins medarbejdere fortsætter med over i den nye virksomhed.

Det danske IT-firma CalWin, der udvikler og leverer softwareløsninger til installatørbranchen, er netop blevet opkøbt af den skandinaviske softwarevirksomhed EG.

Læs også: Software, fittings og nye forretningsmuligheder på VVS'19

Det skriver CalWin selv i en pressemeddelelse.

”Jeg glæder mig over at kunne offentliggøre det nye opkøb, hvor vi har et perfekt match mellem EG og CalWin og vores eksisterende løsninger på markedet”, siger CEO i EG, Mikkel Bardram, og fortsætter:

”Vi har samme fokus på at udvikle branchespecifikke softwareløsninger og på høj kundetilfredshed. Med opkøbet styrker EG sin markedsposition som leverandør af intelligente softwareløsninger til hele byggebranchen”.

EG har i dag over 1000 medarbejdere, der arbejder fra 15 kompetencecentre i Skandinavien og Polen.

Hele medarbejderstaben fortsætter hos EG
Salget træder i kraft fra dags dato. Såvel de ansatte som den nuværende ledelse i CalWin fortsætter hos EG.

”Efter moden overvejelse har vi valgt at sælge CalWin til EG. Det har været af afgørende betydning for os, at en kommende køber skulle dele de samme værdier og normer som CalWin. Det har vi fundet i EG, hvor vi ser det helt rigtige match for CalWin's videre udvikling”, siger CEO og founder i CalWin, Carsten Rasmussen, og fortsætter:

”CalWin har dybe rødder i installationsmarkedet, og med EG’s solide fundament i den øvrige del af byggebranchen ser jeg den nye konstellation som en stærk og markedsledende spiller i hele byggebranchen fremadrettet”.

Carsten Rasmussen fortsætter frem til årsskiftet som administrerende direktør i CalWin og bliver derefter chef med overordnet ansvar for EG's forretningsområde Byg & Installation.

Læs også: Solar sikrer sig skandinavisk eneret på Video Manegement Software

Sælger og køber er enige om ikke at oplyse yderligere om salgspris og øvrige vilkår for transaktionen.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere