01.04.2019  |  EL  |  Sikring

Solar sikrer sig skandinavisk eneret på Video Management Software

Ved at underskrive en skandinavisk kontrakt om eneforhandling af Video Management Software fra AxxonSoft håber Solar at styrke sin markedsposition på sikringsområdet.

Fremover har Solar eneret på salg af Video Management Software fra AxxonSoft i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Læs også: Solar opdaterer digital platform

Det har Solar netop sikret, og på den måde håber grossisten at kunne yderligere forbedre sin markedsposition på sikringsområdet – der strækker sig lige fra TV-overvågning over adgangskontrol til alarmer.

”Vores dynamiske partnerskab med Solar har udviklet sig over de sidste to år, og vi er glade for at arbejde sammen med Solar i hele Skandinavien”, siger Kostyantyn Steblovskyy, business development manager hos AxxonSoft, og fortsætter:

”Den dybe tekniske forståelse af vores softwareløsninger og salgsekspertisen hos Solar hjælper os med at nå hundredvis af kunder og levere stærkere projekter sammen”, siger han.

Holder sig opdateret på trends og udviklingen 
Partnerskabet glæder også Ole Holmen Kraglund, salgschef for data og sikring, Solar Danmark. For der bliver brugt mange kræfter på at holde sig opdateret om de nyeste trends og udviklingen inden for de forskellige produktgrupper.

”Vi ønsker at arbejde langsigtet med strategiske leverandører. Derfor betyder det meget for os at have ekslusivitet på AxxonSofts enestående produktsortiment”, siger Ole Holmen Kraglund og fortsætter:

Læs også: Solar tænder for tv-overvågningen

”Hos Solar sætter vi en ære i at have et højt vidensniveau, når det gælder produkter og tekniske løsninger, så vi kan rådgive og uddanne vores kunder på bedste vis. Derfor gør vi meget ud af at lære produkterne godt at kende og sørge for at være opdateret på den nyeste viden på området - hvad enten det drejer sig om klassiske sikringsdiscipliner eller det intelligente hjem”.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere