28.11.2017  |  EL  |  Sikring

Solar tænder for tv-overvågningen

Med et nyt samarbejde får Solars kunder adgang til Video Management Software - og det er noget, der kan åbne op for nye forretningsmuligheder, vurderer markedsansvarlig for Solar Sikring.

Som følge af et samarbejde mellem Solar og Videoservice vil det fremover være muligt for Solars kunder at få adgang til AxxonSoft VMS (Video Management Software) og Axxon Control Center, der har sin styrke på analyse- og algoritmeområdet ved hjælp af behandling af metadata.

Samtidig er AxxonSoft udviklet med en dokumenteret platform, der sikrer, at den lever op til persondataforordningens nye krav, som træder i kraft i maj 2018. Det gælder også, når overholdelse af ordningen skal dokumenteres.

Ifølge Leon Enemark-Laursen, der er markedsansvarlig for Solar Sikring, kan samarbejdet åbne op for nye forretningsmuligheder for kunderne:

”AxxonSoft og Axxon Control Center er den løsning, vi ser som fremtidens tv-overvågning. Samtidig kan behandlingen af metadata betyde, at søgning af konkrete objekter kan gøres lynhurtigt”.

Læs også: Høyrup & Clemmensen indgår samarbejde med Sustain Solutions

Ikke som traditionel overvågning
Løsningen har også en række andre muligheder, herunder gratis softwareopdatering, nummerpladegenkendelse, ansigtsgenkendelse og integration med Axxon Control Center.

Det betyder, at man med en skalerbar løsning kan tilpasse forskellige krav til ens opgaver, forklarer Leon Enemark-Laursen og uddyber:

”Axxon Control Center holder øje med status på systemet hele døgnet rundt alle årets dage og giver besked, hvis noget ikke er som forventet. Det er en funktion, som vi ikke ser med traditionel overvågning”.

Ifølge folkene bag Solar er softwaren oplagt til blandt andet lufthavne, butikscentre, tankstationer, butikker og produktionsindustrien, hvor det ofte er vigtigt at kunne foretage hurtige og præcise søgninger af billeder og data.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere