06.04.2017  |  VVS  |  Sanitet

Dansk vandhane og bruser vinder prestigefyldt designpris 2017

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danske Damixa har netop modtaget to af de prestigefyldte, internationale designpriser, Red Dot Awards for bedste produktdesign 2017. Begge produkter – et brusesystem og en køkkenvandhane – belønnes for ”High Design Quality”. Begge udmærker sig ved at lade

Danske Damixa har netop modtaget to af de prestigefyldte, internationale designpriser, Red Dot Awards for bedste produktdesign 2017. Begge produkter – et brusesystem og en køkkenvandhane – belønnes for ”High Design Quality”. Begge udmærker sig ved at lade hverdagspraksis og smukt design forenes i samme produkt.

International anerkendelse af højeste kaliber – det bliver ikke større, når selve Red Dot dommerpanelet beslutter at udmærke to spritnye danske designs med priser for bedste produktdesign 2017. Over 5.500 produkter fra hele verden var indstillet i de 47 kategorier, så der har været kamp om priserne.

De to Damixa-designs, der har vundet det 40 mand store dommerpanels anerkendelse, er det nye køkkenvandhane Bell og det energirigtige Pine-brusesystem.

Bell-serien er meget karakteristisk i sit design – den klare designvision var at gøre det kolde krom varmt og indbydende, hvilket designeren Jakob Jensen har opnået med den buttede, runde form, som får vandhanen til at syne dekorativt designelement. Pine-brusesystemet kendetegnes ved et kvadratisk design med rundede hjørner kombineret med miljøvenlige features og nye funktionaliteter.

- Red Dot er en af de mest prestigefyldte, internationale designpriser, så det betyder rigtig meget for os som dansk designvirksomhed, at vi igen i år bliver anerkendt med hele to priser. Det er Damixas strategi at bringe nye innovative produkter på markedet hvert år, så det er en vigtig milepæl for os, siger Ole Sander, der er administrerende direktør i FM Mattsson Mora Group Danmark, der er firmaet bag Damixa.

Det er den 12. og 13. Red Dot award, det dansk producerede designerbrand Damixa modtager for sine innovative produkter, og beviser, at dansk design fortsat står stærkt i den internationale verden. Udvælgelsen betyder at Bell og Pine bliver en del af ”red dot 2017 Winners Book” og bliver udstillet på Red Dot-museet i Essen i Tyskland samt online på www.red-dot.de.

De prisbelønnede designs:
 

Bell køkkenvandhane – 1 greb:

”Hyggeligt krom” var arbejdstitlen på den nye designer-vandhane. Bell er med sine bløde former skabt til at falde ind i den naturlige, hyggelige indretningstrend. Desuden er den energirigtig.

Pine brusesystem:

Damixas nyeste brusesystem Pine udmærker sig ved sit firkantede design med rundede hjørner. Både hovedbruser og håndbruser har rub clean for nem rengøring og håndbruseren tre integrerede funktioner, som aktiveres med et klik på selve bruseren.

Mere fra FM Mattsson Mora Group

FM Mattsson Mora Group

www.damixa.dk

Websider:    www.damixa.dkwww.fmmattsson.dk        www.moraarmatur.dk Damixa, FM Mattson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Gruppen er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af højeste kvalitet og med nordiske rødder. Den 15…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere