28.06.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Dansk ventilationsfirma skal forbedre indeklimaet i London Tower Bridge

London Tower Bridge skal have et nyt ventilationssystem i broens udstillings- og event-områder - det skal danske WindowMaster sørge for.

Efter at have eksisteret i mere end 120 år har vind, regn og tusindvis af besøgende sat sine spor på London Tower Bridge – og det gælder både indendørsfaciliteter som såvel broens udvendige facade.

Tidligere på året blev det derfor besluttet, at det manuelle vinduesåbningssystem skal erstattes af en ny og automatiseret løsning, som er lettere at betjene og kræver mindre vedligeholdelse.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Derfor valgte Tower Bridges management at løfte standarden for indendørsklimaet i broens udstillings- og eventområder med en naturlig ventilationsløsning, da det både giver et komfortabelt indendørsklima og nedbringer lokalets CO2-niveau.

Læs også: Ventilationsløsning rendte med Elforsk Prisen

Installationen af det bæredygtige ventilationssystem skal udføres af den danske cleantech-virksomhed WindowMaster International.

Forbedring af indvendig funktionalitet
Efter forundersøgelser og analyser blev det besluttet, at Tower Bridge skal opgraderes med nye automatiserede vinduesmotorer (spindel), motorcontrollere, betjeningskontakter samt regnesensorer.

Tilsammen skal disse enheder forbedre funktionaliteten i området inde i broen, der bruges til udstilling om dagen og events om aftenen.

Vinduesmotorerne styres med den avancerede MotorLink-teknologi, der blandt andet muliggør millimeters præcision, hvilket betyder, at ingen eksterne synkroniseringsmoduler er påkrævet.

Læs også: Dansk firma sørger for bæredygtigt indeklima på Harvard University

Derudover kan motorernes controller benytte komplekse signaler fra tilsluttede komponenter som rumsensorer og vejrstationer til akkurat at kunne kontrollere vinduernes position og lukke den rigtige mængde luft ind ad gangen.

På den måde kan CO2-indholdet i lokalerne reduceres betydeligt, så klimaet i fremtiden bliver sundere og billigere.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere