09.07.2019  |  VVS  |  Sanitet

Danske hoteller udskifter klassiske toiletter med douchetoiletter

Flere danske hoteller vælger nu at imødekomme udenlandske gæsters toiletvaner ved at skifte de velkendte, klassiske toiletter ud med douchetoiletter med lugtudsugning og mulighed for at blive vasket efter toiletbesøg.

Mange danske hoteller opgraderer på sanitetsfronten. Et af dem er Ruths Hotel i Skagen, der har eksisteret i mere end 100 år. De besluttede sidste efterår, at det var på tide at opgradere toiletterne på hotellets gourmetrestaurant.

Læs også: Træning skal ruste installatører til salg af douchetoiletter

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi fokuserer så meget på høj kvalitet alle steder på hotellet, så jeg tænkte, at det var på tide at vi fik bundet sløjfe på den røde tråd og opgraderet vores toiletter”, siger hotellets direktør, Peter Christian Bühlmann Jensen.

I dag har Ruths Hotel tre douchetoiletter fra Geberit, og med bl.a douchefunktion og lugtudsugning – to AquaClean Mera i gourmetrestauranten og et AquaClean Sela på et nyt prøveværelse, der er showcase til hotellets kommende renovering og modernisering.

”Vi får rigtig mange positive tilbagemeldinger. De udenlandske gæster fra især Asien er også meget glade for douchefunktionen, som de kender hjemmefra. Jeg tror, douchetoilettet er en trend, der de kommende år også vil blive mere udbredt i Danmark", siger Peter Christian Bülmann Jensen.

Han fortæller desuden, at hotellet har planer om, at der med renoveringen i december skal installeres douchetoiletter på alle hotellets værelser.

Ruths Hotel er ikke de eneste
Ruths Hotel er ikke alene om at tage de nye toiletter til sig. Også på hotel D’Angleterre, Hotel Vejlefjord, Kurhotel Skodsborg, Hvidbjerg Strand og senest det nye hotel og showroom The Audo i Nordhavn har Geberit installeret douchetoiletter.

”Rigtig mange udenlandske gæster forventer, at de kan bevare den hygiejnestandard, de kender fra douchetoilettet i deres hjemland. Og selvom douchetoilettet stadig er nyt for mange danskere, så er de så småt også begyndt at vænne sig til det”, siger produktchef i Geberit, Per Holleufer, og fortsætter:

”De to elementer tilsammen, har man fået øjnene op for i den danske hotel- og restaurationsbranche”.

Læs også: Geberit og Ifö samles for første gang på VVS'17-messen

Geberit var den første sanitetsvirksomhed til at sælge douchetoiletter i Danmark. Efter et længere tilløb er der nu, ifølge Per Holleufer, for alvor ved at komme gang i salget af douchetoiletter herhjemme.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere