19.12.2016  |  VVS  |  Sanitet

Danskerne foretrækker hvide badeværelser

Knap 70 % af danskerne vil helst have hvide badeværelser, mens væghængte toiletter også er i høj kurs. Det viser en ny analyse fra YouGov.

Hvid er den mest populære farve, når det kommer til badeværelsesindretning, slår en ny YouGov-analyse foretaget for sanitetsproducenten Villeroy & Boch fast.

69 procent af alle danske boligejere foretrækker, at deres badeværelser er hvide, og det gælder uanset alder og geografi, mens grå er den næstmest populære farve med 20 % af stemmerne.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Renoveringsprojekter af badeværelser har masser af mersalgspotentiale

Sort, beige og blå er på vej frem, mens de brune og gule badeværelser, der var populære i 1970’erne, ifølge analysen er ret upopulære. Kun to procent har lyst til at indrette sig med brune farver, hvis de skulle renovere badeværelset i dag.

Toiletterne skal være vægmonterede
Analysen peger desuden på, at over halvdelen af de adspurgte foretrækker, at deres toiletter er vægmonterede.

Denne udvikling stemmer overens med Villeroy & Bochs salgstal, der viser, at pladsbesparende og funktionelle løsninger er i høj kurs blandt kunderne.

Læs også: Ny inspiration til de københavnske badeværelser

Mens væghængte toiletter hitter, ser det anderledes ud for badekar. Analysen viser, at kun en fjerdedel af danskerne kan nyde den luksus at tage et karbad i hjemmet.

- KLZ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere