26.07.2022  |  EL  |  Byggeri

Danvak etablerer nyt eksklusivt ledernetværk

Indhold fra partner Hvad er dette?

Netværk af Topledere i Byggeriet drøfter i øjeblikket forretningsmæssige udfordringer og muligheder ved 2030 målene for bæredygtigt byggeri.

Netværket Næste Generation af Topledere i Byggeriet klæder fremtidens topledere på til at håndtere de forretningsmæssige udfordringer og muligheder ved 2030-målene for et bæredygtigt byggeri. Netværket er eksklusivt for en begrænset deltagerkreds.

Deltagerne i netværket vil blive sammensat på tværs af værdikæden og ud fra et krav om, at deltagerne befinder sig på samme niveau. Derved sikrer vi et dynamisk, ambitiøst og relevant netværk. Netværket afspejler dermed bredden i byggeriet med arkitekter, rådgivende ingeniører, professionelle bygherrer, producenter, installatører og entreprenører i samme gruppe, så der også kan etableres nye samarbejdsrelationer.

LÆS OGSÅ: Gamle gasfyr ender i Den Blå Avis

Netværket arbejder ud fra devisen om, at inspiration er godt, men evnen til at lede forandring er bedre. Vi ønsker at styrke deltagernes fokus på og konkret viden om 2030-udfordringerne for et bæredygtigt byggeri. Alle temamøderne tager udgangspunkt i medlemmernes egne virksomheder og giver dem inspiration og stærke værktøjer til at arbejde med målsætningerne strategisk og forretningsorienteret. Der vil være mindre hjemmeopgaver til hvert temamøde, så de konkrete emner kan bringes i spil i hverdagen og i ledelsen.

Hvert temamøde vil have de ypperste oplægsholdere, som besidder lige netop den viden, jeres kommende topledere har brug for. Netværket faciliteres af Thomas Uhd, som har mangeårig erfaring inden for byggeriet med ledende stillinger hos blandt andet Aalborg Portland, Dansk Byggeri og Bygherreforeningen. Han vil sikre højt niveau og den nødvendige praktiske tilgang til temaerne.

Netværket drives af Danvak, der arbejder for at styrke innovation og netværk samt at udvikle kompetencer inden for blandt andet bæredygtighed på tværs af byggeriets værdikæde.

-AKJ

Mere fra Danvak

Danvak

https://danvak.dk/

Danvak er et fagligt netværk for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima. Foreningen er et samarbejde mellem VVS Teknisk Forening og IDA HVAC, der er et fagteknisk selskab i Ingeniørforeningen IDA. Danvak arbejder for at højne medlemmernes kompetenceniveau gennem erfaringsudveksling, møder, kurser, konferencer og faglitteratur. Faglighed og netværk er om…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere