19.05.2021  |  EL  |  El-materiel

DC/AC Inverter med Sinus udgang

Indhold fra partner Hvad er dette?

MEAN WELL introducerer nu deres nye NTS serie af invertere fra 250W til 750W.  Power Technic forhandler den nye serie der er baseret på et digitalt design med mange nye features.

Udover de traditionelle stand-alone modeller på 300, 450 og 750W fås den nye serie også til indbygning i 250 og 400W.

De kompakte DC/AC Invertere er mere fleksible end forgængeren idet udgangsspænding og frevens nu kan sættes vha. DIP-SW. Dette reducerer antallet af varianter til et minimum. NTS er på udgangen beskyttet mod overbelastning, kortslutning samt for høj temperatur og på indgangen mod omvendt polaritet, for lav spænding samt overspænding. Ved for lav spænding afbrydes forbindelsen for at beskytte batteriet. I stand by mode har inverteren et forbrug på <1.5W.  

NTS serien har features som ON/OFF styring, ledindikator for operationel status, heriblandt indgangsspænding, belastning mv. Det er også mulighed at tilkoble Mean Wells IRC- serie af fjernbejeninger.

Alt efter model, spænder arbejdstemperaturen mellem -25 til 70°C, og enhederne kan levere op til 200% peak belastning i kortere perioder.

Dermed kan serien benyttes til et bredt udvalg af applikationer indenfor såvel transportabelt som stationært udstyr herunder marine, camping, testudstyr, tele og data systemer samt off-grid solar power system.

NTS-serien har godkendelserne IEC62368-1, EN62368-1, TPTC004, AS/NZS 62368-1, samt 3 års garanti.

Klik på

NTS-250PNTS-400PNTS-300, NTS-450NTS-750 for mere information eller

Kontakt Power Technic på 70 208 210

Mere fra POWER TECHNIC ApS

POWER TECHNIC ApS

https://www.powertechnic.dk/

Power Technic ApS – En niche distributørFirmaets fokus er teknisk support og levering af strømforsyninger til dansk industri, med udgangspunkt i vores leverandørers brede produktsortiment af strømforsyninger.Grundet vores direkte kontakt med vores leverandører er vi altid i stand til en hurtig tilbagemelding på tekniske spørgsmål samt yde en optimal logistik og prissætning.Eneste autoriseret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere