10.09.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Den rigtige tang – når pladsen er trang

Indhold fra partner Hvad er dette?

Knipex er på gaden med Twistor16. En tylletang, der får arbejdsdagen – og ledningerne – til at hænge bedre sammen.

Du kender sikkert Knipex for deres stærke tænger – og nu kan tang-specialisterne introducere en helt ny tylletang, der gør arbejdet lidt lettere især på de snævre steder.

Tylletangen har et roterende hoved på hele 360° og kan let justeres alt efter opgaven. Og med hele otte positioner kan den klare påsætning af tyller på ledninger fra 0,14 til 16 mm2. 

Se Twistor16 her >>

Derudover indstiller tangen sig automatisk efter tyllens størrelse og åbner først igen, når den sidder helt perfekt – så du kan være sikker på, arbejdet bliver gjort korrekt, og du kan komme hurtigt videre med installationen.

Tænger der holder

Udover Twistor16 kan Knipex også tilbyde en miniboltsaks, en skævbider og et tangsæt, som egner sig rigtig godt til opgaver, hvor pladsen er trang. Knipex sætter kvalitet og ergonomi højt på dagsordnen, og det kan du hurtigt mærke, når du får et af produkterne i hånden.

Her får du værktøj fra Knipex

Se et stort udvalg af produkter fra Knipex i Lemvigh-Müllers webshop Mit Lemu.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Du får hos Lemvigh-Müller et bredt og omfattende sortiment, når det gælder produkter og komponenter og kompetencer til industrien og installationsbranchen – el, vvs og ventilation.Få dine varer fra dag til dagVi ser det som vores opgave at hjælpe dig med at drive en god forretning. Derfor arbejder vi hele tiden på at have et effektivt og pålideligt logistik- og distributionskoncept, der efter afta…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere