15.10.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Det er i felten, at værktøjet beviser sin værdi

Der er flere gode grunde til, at et højt specialiseret kabel- og fiberentreprenørfirma som Petri & Haugsted A/S vælger Jettings high-end produkter i sit arbejde med blæsning af fiberkabler.

Der er god grund til at respektere den viden, man kan få fra de eksperter, som bruger en given teknologi eller værktøj i det daglige arbejde. Derfor er det også vigtigt at fortælle om baggrunden for etableringen af en virksomhed som Jetting.

Den svenske virksomhed Jetting fremstiller sandsynligvis noget af det bedste blæseudstyr, man finder på markedet. Men Jetting er også grundlagt af et hold medarbejdere, som i mange år har arbejdet med indblæsning af fiberkabler under de ofte meget vanskelige praktiske og klimatiske forhold, der kendetegner det svenske marked for kommunikationsinfrastruktur. Det skriver Alcadon i en pressemeddelelse.

”Man arbejder som regel i felten ved brønde eller lignende steder, hvor adgangen til føringerne kan være drilske, og man arbejder i al slags vejr. Så skal man kunne stole på sit udstyr, og det skal være nemt at opsætte og bruge”, fortæller Kristopher Viklund, der er specialist i indblæsning af fiberkabler hos Petri & Haugsted A/S. Efter hans mening, er Jettings produkter de bedste på markedet.

Ingen smådele – ingen hydraulik – ingen strømforsyning

Kristopher Viklund mener, at det er let at opsætte og arbejde med Jettings MJet V3. Det tager erfaringsmæssigt kun 8-10 minutter, fra kabeltromle og Jetting-udstyr er på plads, til han er i gang. Det sparer ham derfor masser af tid i det daglige arbejde, og tid er i høj grad penge, når man er på job i felten. 

Den enkle opstilling af Jetting MJet V3 skyldes i høj grad den gennemtænkte konstruktion, der ganske tydeligt beviser, at det er folk, som har arbejdet i mange år med indblæsning af fibre, som har udviklet udstyret. En vigtig faktor er, at selve Jetting-udstyret kun vejer 22 kilo, og det kræver kun trykluft for at fungere.

”Når man har arbejdet med indblæsning af fiberkabler i Sverige, så ved man, hvor barske miljøer arbejdet kan blive udført under. Samtidig er smådele til samling af en indblæsningsmaskine rundt om fiberkablet absolut no-go”, siger Kristopher Viklund. 

Derfor består Jetting MJet V3 kun af nogle få store og håndgribelige dele, så der er ingen risiko for at miste en vital skrue eller lignende under arbejdet i vanskelige miljøer. Den eneste udskiftelige smådel i indblæsningsudstyret er et almindeligt 9V batteri, og den tilsluttede tablet til visuel information af indblæsningsforløbet og til dokumentation af data for arbejdet har sin egen strømforsyning. 

Se mere om casen i videoen her: https://youtu.be/c04O3tanRmM  

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere