04.04.2018  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Det nye KlarPris er landet!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har brugt de sidste måneder på at forbedre KlarPris, og kan med stolthed sige, at den nye version er klar til dig! Du kan læse om nogle af de features, som allerede nu kan bruges, herunder:

Nu kan du handle hurtigere med en forbedret indkøbsalgoritme:

Med den nye indkøbsalgoritme kan du bl.a. bruge knapperne "det bedste køb" og "én leverandør". "Det bedste køb" tager højde for omkostningerne ved at splitte dit køb mellem flere leverandører, mens "én leverandør" viser dig, hvilken leverandør der er mest konkurrencedygtig på hele ordren.

Du får et bedre overblik over alternative varer:

Overblikket over alternative varer er forbedret. Hver gang du ser en orange knap, betyder det at der findes alternativer. Tryk på knappen, så kommer overblikket over alternativerne frem sammen med tilhørende detaljer.

Du får en søgemaskine der er baseret på din købsadfærd:

Fremover kan du finde de rigtige varer endnu hurtigere. Baseret på big data og din købsadfærd, vil søgemaskinen nemlig lære dig at kende, og løbende blive bedre til at foreslå de varer, som du foretrækker. Søgefunktionen vil også vise dig leverandørernes priser, så snart du begynder at søge på en vare.

... Og der kommer meget mere!

Den efterspurgte mobile version er blandt andet på trapperne, ligesom andre tiltag der vil gøre det endnu nemmere for dig at handle professionelt!

Hvis du ikke bruger markedspladsen endnu, så kan du prøve den gratis i 14 dage og se, hvordan den kan optimere dit indkøb: Klik her og prøv markedspladsen gratis i 14 dage!

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne online markedsplads. Vi samler dine leverandører ét sted, så du får det fulde overblik over markedet og priser når du skal købe varer. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Undgå at bruge flere forskellige hjemmesider når du handler. KlarPris samler dine…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere