30.11.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Digitale data øger effektiviteten i udvikling af styretavler

Effektive udviklingsprocesser er afhængige af tilgængelighed af komplet og fastlagt komponentdata i de dataportaler, som de valgte CAE-programmer benytter.

At finde, forberede, revidere og tilpasse komponentdata til anvendelse i CAE-programmer kræver mange ressourcer og øger lead time for mange virksomheder, som er specialiserede i styretavlekonstruktion. Effektive udviklingsprocesser er afhængige af dataportaler, som de valgte CAE-programmer benytter. Det skriver PHOENIX CONTACT i en pressemeddelelse.

En af disse dataportaler er Zuken Component Cloud til E3.series brugere. Som officiel Zuken partner tilbyder Phoenix Contact validerede komponentdata i høj kvalitet i Zuken Component Cloud. Komponentdata kan downloades gratis og anvendes direkte i E3.serie-databasen.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Data genereres live fra de leverede eCl@ss data og giver dig den nødvendige geometriske information som dimensioner, porte, opmærkning og klemmepunkter for komponenten. Tidskrævende manuelle trin som at oprette komponenten, indtaste data og tildele klemmepunkter er ikke længere nødvendigt. Workflowet med digitale data fra Zuken Component Cloud er omkring 10 gange så hurtigt som manuel forberedelse og oprettelse af data og derfor øges effektiviteten i udviklingsprocessen markant.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere