20.08.2018  |  VVS  |  Branchen

Direktør for VVS-firma donerer 120.000 kroner til julemærkehjem

Direktøren for VVS-virksomheden John Jensen benyttede sin 50-års fødselsdag til at indsamle 60.000 kroner til en god sag, hvorefter han selv fordoblede gæsternes beløb.

Da Jesper Jensen, direktør for VVS-firmaet John Jensen i Hedehusene, forleden afholdte et kombineret jubilæum og rund fødselsdag frabad han sig alle gaver og opfordrede i stedet gæsterne til at donere pengene til Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde.

Og dermed indtjente Jesper Leen Jensens jubilæum et samlet beløb på 60.000 kroner fra både private og virksomheder. Et beløb som han efterfølgende valgte at fordoble.

”Det er ikke noget, jeg gør for at fremhæve mig selv, men jeg vil gerne give noget tilbage. Og måske kan det inspirere andre til at gøre det samme. Der bliver holdt så mange receptioner rundt omkring, og det er da for fedt, hvis det kan kaste andet af sig, end en propfyldt vinkælder”, siger Jesper Leen Jensen til TV2 Lorry.

Læs også: John Jensen køber blikkenslagerfirma

Valget faldt på julemærkehjemmet, fordi direktøren, der er far til tre sønner, gerne ville hjælpe andre børn, der har det svært. 

”Jeg blev fuldstændig bjergtaget af stedet. Det er så fede omgivelser, personalet er ekstremt dedikeret og omsorgsfulde, og så var det bare fedt at møde børnene, som virkelig virkede til at stortrives”, fortæller han til TV2 Lorry.

- EST
 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere