John Jensen VVS A/S

www.jj-vvs.dk

Branche/Sektor:

Sanitet

Om

John Jensen VVS beskæftiger godt 200 medarbejdere inden for service, forsikring og entreprise. Vi udfører opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, private, forsikringsselskaber, entreprenører, rådgivere og professionelle bygherrer.

Hos John Jensen VVS sætter vi en ære i at overholde vores aftaler og levere en service, der g…

Læs mere  

Om

John Jensen VVS beskæftiger godt 200 medarbejdere inden for service, forsikring og entreprise. Vi udfører opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, private, forsikringsselskaber, entreprenører, rådgivere og professionelle bygherrer.

Hos John Jensen VVS sætter vi en ære i at overholde vores aftaler og levere en service, der gør, at vores kunder vender tilbage igen og igen. Uanset om vi leverer arbejde til private, boligselskaber, virksomheder, entreprenører eller private bygherrer.

Vi løser de små opgaver og de store opgaver med samme høje krav til kvalitet, service og økonomi. Når vi udfører et arbejde, kommer der ikke alene fokus på, at alle VVS-installationerne fungerer optimalt, men også på arbejdsmiljø og sikkerhed. Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder - og udnytte dem.

Jobs

Salgschef søges til John Jensen VVS

Uanset om du er velbevandret i Salg & Marketing i- eller uden for VVS branchen – så har du nu fundet den helt rigtige mulighed her for etablere, lede og udvikle en nyoprettet Salg & Marketing funktion.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Navnenyt

Jeanette Nielsen er startet som servicekoordinator i vores Serviceafdeling

27.08.2020

VI byder et stort og varmt velkommen til John Jensen VVS A/S

Gitta Kristensen er startet som HR Chef i vores HR afdeling

27.08.2020

Vi byder et stort og varmt velkommen til John Jensen VVS A/S

John Jensen udvider med en ekstra serviceleder i Hørsholm

05.08.2020

Lau Jensen er startet som servicelder i vores afdeling i Hørsholm  Stort og varmt velkommen til 

John Jensen VVS udvider med ny afdelingsleder

05.08.2020

Gitte Nielsen er staretet som afdelingsleder i enterprise. Et stort og varmt velkommen 

Ny teamleder i John Jensen VVS A/S

10.07.2020

Claus Monhart er startet i en nyoprettet stilling som Teamleder for serviceerhverv.  Et stort og varmt velkommen til Claus 

Ny servicekoordinator i John Jensen VVS A/S

10.07.2020

Et stort og varmt velkommen til Kim Goldenbaum der er startet som servicekoordinator i vores servicecenter.

Jesper Nielsen er startet som projektleder i John Jensen VVS A/S.

12.05.2020

Jesper har en kæmpemæssig erfaring og mange super gode kompetencer som allerede nu er sat godt i spil.  Derfor et stort og varmt velkommen til Jesper. 

Vi kipper med flaget for 10 års jubilar

07.05.2020

Vi er stolte over at det er 7. gang i år vi kan ønske en god kollega tillykke med 10 års jubilæet. Benny Poulsen er udover at være en dygtig faglig håndværker også en god og hj…

50 års jubilæum

08.04.2020

Vi er overordentlig stolte over at kunne ønske VVS montør Heri Sørensen et kæmpe tillykke med 50 års jubilæum i firmaet. Heri er en vellidt og fagligt dygtig kollega, der med ansvarlighed, stor eksp…

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere