26.01.2021  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

VVS-vækstvirksomhed satser på bløde værdier

Et intensivt udviklingsforløb for alle John Jensen VVS A/S’ 45 funktionærer skal give dem værktøjer i dagligdagen til at blive endnu bedre til at håndtere egne opgaver.

Det vigtigste værktøj til yderligere vækst hos John Jensen VVS er udvikling af det personlige lederskab for alle virksomhedens funktionærer.

Hemmeligheden bag virksomhedens vedvarende vækst er nemlig, ifølge Jesper Leen Jensen selv, et konstant fokus på de mennesker, der arbejder i virksomheden:

”Jeg betragter virksomhedens udvikling som trappetrin, og vi er i gang med at tage et af de største skridt nogensinde. Vi vil gerne fortsætte vores udvikling og blive endnu bedre. Derfor skal vi fastholde og tiltrække de bedste”, siger han.

Ledergruppen hos John Jensen VVS har igangsat en målrettet indsats mod yderligere vækst med fokus på at udvide alle medarbejdernes personlige værktøjskasse til håndtering af dagligdagen.

”Jeg tror på, at vi fortsat skal udvikle vores medarbejdere, og at udviklingsprojektet er en positiv spiral, der kommer til at trække hele virksomheden frem,” fortæller Jesper Leen Jensen.

360-graders evaluering

Tove Vejlgaard Schørring, som er kvinden der står i spidsen for udviklingsprojektet, kommer til at kende hver eneste af medarbejdernes profil og personlighed, da hun vil personlighedsteste John Jensen VVS’s funktionærer. Hun laver en 360-graders evaluering, hvor ledere, kollegaer og svende bliver bedt om at fortælle, hvordan de oplever deres ledere.

”Endemålet er, at vi vil skabe bedre ledere for alle, fordi vi arbejder med både leder og medarbejder. Man fanger hele dynamikken og løfter relationen, da vi arbejder på mange niveauer i virksomheden. Det er vigtigt i alles arbejdsliv, hvordan man har det med sin leder. Der er masser af statistik på, hvor mange der skifter job på grund af dårlige ledere”, hun. 

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere