13.04.2021  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Gode regnskabstakter fra John Jensen A/S

Årsregnskabet 2020 for John Jensen A/S viser en omsætningsfremgang fra 238 millioner kroner i 2019 til 242 millioner kroner i 2020.

John Jensen VVS har investeret løbende i trivsel, udvikling og opkvalificering af deres medarbejdere. Det siger bestyrelsesformand i selskabet Lars-Christian Brask.

”Fremgangen skabes af en visionær ledelse og glade og tilfredse medarbejdere, der skaber glade og loyale kunder. Samtidig har vi et team, som ikke er bange for at være opsøgende”, påpeger han.

Han henviser til, at flere større projekter er blevet udskudt under corona-epidemien herunder også et konkret projekt, som ville have bidraget med et tocifret millionbeløb til omsætningen i 2020. Derfor er ledelsen også yderst tilfreds med fremgangen både i omsætning og resultat.

2020 bød på en omsætningsfremgang fra 238 millioner kroner i 2019 til 242 millioner kroner.

Investering i digitalisering

I strategien frem mod 2023 er der lagt op til en omsætningsfremgang på 50 procent og en tilsvarende stigning i resultatet. Lars-Christian Brask er optimistisk i forhold til at nå målet. John Jensen VVS har allerede oprustet og styrket organisationen ved at tilbyde medarbejderne personlig og faglig opkvalificering samt ved at investere i digitale løsninger – eksempelvis 3D-modellering.

Lars-Christian Brask siger:

”Hvis vi ikke digitaliserer, så vokser vi heller ikke. Og vi ønsker netop at udvikle os på den front, da det er nøglen til at kunne levere høj kvalitet og blive endnu mere effektive”.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere