22.09.2020  |  EL  |  Branchen

DM i Skills 2021 aflyses

Grundet usikkerhed omkring tilskuerdeltagelse, aflyses DM i Skills til næste år.

Danmarksmesterskaberne i en lang række erhvervsuddannelser, der efter planen skulle gennemføres i Fredericia i februar 2021, aflyses grundet coronavirus.

Det årlige danmarksmesterskab, hvor landets største unge talenter på erhvervsuddannelser konkurrerer i 40 discipliner om at vinde titlerne som danmarksmestre, har normalt 50.000 besøgende.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Men nu aflyses eventet altså for næste år grundet usikkerhed omkring tilskuerdeltagelse.

”Det er med meget et meget tungt hjerte, at vi må træffe denne beslutning. Men tiden er desværre ikke til den slags kæmpe-events, og vores første prioritet er naturligvis sikkerheden for både deltagere og publikum. Derfor bliver vi nødt til at aflyse DM i år. Men vi kommer stærkt tilbage allerede i 2022”, siger Jesper Juul Sørensen, formand for SkillsDenmark.

DM i Skills i Fredericia i 2021 arrangeres i fællesskab af SkillsDenmark, Fredericia Kommune og Trekantsområdet Danmark. De tre parter er i diskussion om muligheden for at bringe danmarksmesterskaberne tilbage til Fredericia på et senere tidspunkt.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere