28.08.2019  |  EL  |  Branchen

Draka udgiver nyt katalog til Studio & Broadcast applikationer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Under navnet MediaLine

I dag kræves effektiv levering af information, når som helst og hvor som helst. Derfor specialiserer Prysmian sig indenfor alt, der har at gøre med kabler til private kommunikationsnetværk. Vores kabelløsninger er designet til at imødekomme både aktuelle og fremtidige krav med absolut pålidelighed og total fleksibilitet.

Vi fremstiller og sælger både optiske, koaksiale og kobberkabler. De er egnet til alt fra tv- og filmstudier, jernbanenetværk og underjordisk langdistancekommunikation til lyssignalering, sporskifteanlæg og mobil telekommunikation.Prysmian er som verdensledende kabelproducent forpligtet til at innovere og skabe næste generations kommunikationsløsninger. Især da langt de fleste applikationer understøttes af kablet infrastruktur, på trods af den omfattende brug af mobiltelefoner. Vores multimedie løsninger dækker alle applikationer til video, UHD video, audio, kamera, data og fiberkommunikation.

Prysmian Group division for MMS Multimedia Solutions har udgivet et opdateret produktkatalog til Studio og Broadcast - under navnet IP MediaLine. Kataloget indeholder produkter til følgende applikationer:

  • Video kabler 75 Ω - Coaxial, standard eller patch
  • UDH Video kabler 75 Ω - op til 4K transmission
  • Audio kabler - Mikrofon, multicore eller speaker
  • Kamera kabler - Triax eller SMPTE311M
  • Kobber data kabler - Indendørs eller udendørs 10G
  • Fiber optiske kabler - Uni-tube 2-24 fiber eller tight-buffered op til 108 fiber

Download det nye katalog her eller find alle vores produkter på hjemmesiden under Studio & Broadcast

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere