Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Branche/Sektor:

ABV anlæg

Om

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker…

Læs mere  

Om

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.

Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste og mest respekterede kabelbrands globlat, nemlig Prysmian, Draka og General Cable - hvis navne alle fortsætter som selvstændige og komplimentære varemærker. Med en stærk positionering på højteknologiske markeder, har vi markedets bredeste sortiment af kabelprodukter og -services samt teknologisk know-how.

Til energibranchen producerer koncernen underjordisk og undersøisk kraft- og distributionskabler samt -systemer, herunder specielfremstillede kabler til applikation i forskellige industrisektorer såvel som mellem- og lavspændingskabler til bygge- og infrastrukturbranchen.

Til telekommunikationsbranchen producerer koncernen kabler og tilbehør til telefoni-, video- og dataoverførsel samt tilbyder et bredt udvalg af optisk fiber, optiske kabler og kobberkabler samt tilslutningssystemer.

Tilmeld dig Prysmian Group Danmarks Nyhedsbrev her, og hold dig opdateret omkring vores nyheder, produkter, tilbud, aktiviteter og arrangementer.
 

Kontaktpersoner

Kim Ciesla

Salg, Telecom

Tine Kjeldsen

Salg, Elforsyning

Kim Laursen

Salg: Instalaltor Grossis & Industri

Jens Hvirgel

Salg, Installator & Grossist & Industri

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere