11.04.2022  |  EL  |  Belysning

Dress Up

Indhold fra partner Hvad er dette?

Få en mere levende og tredimensionel oplevelse i prøverummet

Tilpasset og omhyggeligt designet belysning, er afgørende i alle rum, og det kan være helt afgørende for, hvad kunderne køber. Især i prøverummene, hvor kunderne f.eks. afgør, om nuancerne er de rigtige, og hvor farvegengivelsen af tøj og tilbehør derfor er af største betydning.

Dress Up er et lineært vægmonteret armatur, der forstærker atmosfæren i prøverummet. Det bidrager med et blødt lodret frontlys, der giver en mere livlig, tredimensionel oplevelse i prøverummet.

Dette stilrene armatur, kan også bruges som en elegant indretningsdetalje i kontorer, omklædningsrum, lobbyer, entréer eller konferencerum.

Armaturet fås i fire klassiske design – hvid, sort, alugrå og stainless steel, men kan også tilpasses kundens ønsker, f.eks. så det passer bedre ind i indretning og/eller lokalernes varemærkeidentitet.

Formen er en hyldest til, gamle dages cylinderformede lysstofrør, men med moderne energieffektiv LED-teknologi, inde i skallen. Det er både et dekorativt, såvel som funktionelt armatur, hvis jævne lysfordeling i kuplen, har et behageligt skær.

Dress Up fås i to længder, 1200 mm og 600 mm og der er mulighed for styring (on/off og DALI), som giver en smidig plug & play-løsning, og du kan installere flere armaturer på én driver.

Armaturet fås i to farvetemperaturer, 3.000 og 4.000 Kelvin, med en farvegengivelse på CRI 90.

Se Dress Up her: Dress Up - Fagerhult (Danmark)

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

Fagerhult  Vi udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs. Med vores omfattende viden om belysning og vores brede sortiment får du en partner til hele projektet. Vores produkter gør fremtiden lysere. Ikke mørkere.  For os handler bæredygtighed om balance…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere