06.03.2017  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Ecoflex Thermo PRO

Indhold fra partner Hvad er dette?

fremragende isoleringsevne og ét af de bedste med hensyn til fleksibilitet – i hele processen

Vores nye præisolerede rørsystem er fuldt kompatibelt med vores eksisterende Ecoflex program. Kombineret med den unikke Quick & Easy samleteknologi reduceres de samlede omkostninger i forbindelse med både etableringen og driften af varmeforsyningen.

Energieffektivitet
En unik rørkonstruktion og fleksibelt PUR-skum giver en høj isoleringsværdi. Lang holdbarhed af systemet er opnået ved at optimere brugen af rørmaterialer og forfine produktionsprocesserne.


Ecoflex Thermo PRO har op til 40% bedre isoleringsevne og overholder DS 452 klasse 6. 
Læs mere her

Enklere installation
Uponor Ecoflex præisolerede rør og Quick & Easy samlemetode reducerer både installationstiden og materialeomkostningerne.

En troværdig partner
Med mere end 30 års ekspertise i præisolerede fleksible rørsystemer garanterer vi den bedste support og støtte til dit projekt. Opmåling, afskæring, indtegning og instruktion af medarbejdere på byggepladsen inden opstart m.v.

Ecoflex Thermo PRO vil være tilgængelig hos grossisterne i løbet af marts måned

Tags: Uponor

Mere fra Uponor

Uponor

www.uponor.dk

Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger til bolig- og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika. I 2014 beskæftigede Uponor-koncernen omkring 3800 personer i 30 lande og havde en årlig omsætning på over 1.000.000.000 €. Uponor Corporation er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere